Ga naar de inhoud

Projecten

Steengoed! BV is betrokken bij kleine en grotere projecten. Wij gaan pas met een locatie aan de slag wanneer onze creativiteit benodigd is, en wanneer we waarde kunnen toevoegen voor de omgeving. Hieronder een kleine selectie.

Dirksland | De Hooge Dircken

Nieuwbouw op een oude plek op Goeree-Overflakkee
Een unieke kans om op een historische locatie te wonen. Op deze oude plek ontwikkelt Steengoed! BV medio 2023 een tweetal nieuwbouwwoningen, hoog, eigentijds, met een knipoog naar het verleden en bijna energieneutraal. De woningen bevatten vier bouwlagen, worden hoogwaardig afgewerkt met zink, hardsteen, vloerverwarming en warmtepomp. Verkoop via makelaar LiVastGO.

Middelharnis | Groene Kruisgebouw

Herontwikkeling Groene Kruisgebouw Middelharnis
Het Groene Kruis: iconisch en markant. De neutrale landelijke verenigingen voor wijkverpleging en thuiszorg, die in de jaren ’90 opgingen in grote thuiszorgorganisaties. Aan de Langeweg in Middelharnis ontwikkelt Steengoed! BV royale levensloopbestendige woningen, binnen een nieuw kleinschalig complex, omgeven door veel ruimte en groen.

Zwitserland | Chalet Grindelwald

In het Zwitserse dorp Grindelwald hebben we een chalet op A-locatie aangekocht, en getransformeerd naar een vakantiehuis met meerdere woningen. Dit project is geheel gepland en voorbereid vanuit Nederland met Aannemersbedrijf Wielhouwer.
Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor de benodigde Zwitserse vergunningen en lokale fiscaliteiten. Met een Nederlands bouwteam konden we het chalet ombouwen, moderniseren, inrichten, en gereedmaken voor de verhuur, zowel voor de zomer als de wintersport.

Een pessimist ziet de moeilijkheid bij elke gelegenheid; een optimist ziet kansen in elke moeilijkheid.

Winston Churchill