Meteen naar de inhoud

Projecten

Steengoed! BV is betrokken bij kleine en grotere projecten. Wij gaan pas met een locatie aan de slag wanneer onze creativiteit benodigd is, en wanneer we waarde kunnen toevoegen voor de omgeving. Hieronder een kleine selectie.

Chalet Grindelwald, Zwitserland

In het Zwitserse dorp Grindelwald hebben we een groot chalet op A-locatie aangekocht, en getransformeerd naar een vakantiehuis met meerdere woningen. Dit project is geheel gepland en voorbereid vanuit Nederland.
Speciale aandacht hierbij natuurlijk voor de benodigde Zwitserse vergunningen en lokale fiscaliteiten. Met een Nederlands bouwteam konden we het chalet ombouwen, moderniseren, inrichten, en gereedmaken voor de verhuur voor zowel de zomer als de wintersport.

Straatdijk, Dirksland

Aan de Straatdijk te Dirksland wordt een stukje kwaliteit toegevoegd, door de gesloopte woningen te vervangen voor eigentijdse eensgezinswoningen.

Groene Kruisgebouw, Middelharnis

Het Groene Kruis: iconisch en markant. De neutrale landelijke verenigingen voor wijkverpleging en thuiszorg, die in de jaren ’90 opgingen in grote thuiszorgorganisaties. Aan de Langeweg in Middelharnis ontwikkelt Steengoed! BV zorgwoningen, met een duidelijke knipoog naar het verleden.

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.”

Albert Einstein